An Unbiased View of E-aukcija

U njemu će se, naime, održati sveobuhvatna aukcija koja u više od sto lotova nudi namještaj, predmete umjetničkog obrta, razne ukrasne determine, vrijedan nakit, dijamante i perle te umjetnine čiji se raspon kreće od radova Vlahe Bukovca, Šuteja, do onih Ivana Kožarića.

Keruša Roki je bila simbol "Gradske čistoće". Osvojila je srca Beograđana "radeći" kao pomoćnik Saima Sinanija zaposlenog u ovom preduzeću. Saznali smo zašto je više nema na prestoničkim ulicama.

Pre početka javne prodaje, ponuđači su dužni da polože kauciju u iznosu od 30% od početne cene carinske robe, i 1% na ime troškova transfera novčanih sredstava.

Molimo Vas još jednom da instalirate zadnje verzije gore navedenih Online preglednika, kako ne biste imali problema u učestvovanju u e-Aukcijama.

Nudimo bogat izbor dodatnih usluga tijekom i nakon kupovine: korisnička podrška na više od 20 jezika, koordinacija demontaže, rješavanje carinskih formalnosti i još mnogo toga. Pregledaj rabljene strojeve i opremu Prodaja rabljenih strojeva

Sustavi za e-aukcije omogućavaju kupcu potpuni uvid u sve informacije, osim imena natjecatelja koja su „skrivena“ tijekom aukcije.

LimundoGrad d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje click here usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Više informacija.

- manje potrebnog vremena za nadmetanje – ponuditelji dobivaju više informacija, dobivaju ih brže i imaju koristi od bržeg odabira dobavljača,

Druga Njuškalova konferencija o tržištu nekretnina: I Zagreb i Hrvatsku očekuju niže tražene cijene nekretnina

NOVI PAZAR – Širom Srbije sutra počinje sezona aukcija zaplenjene robe sa graničnih prelaza, ali i just one oduzete prilikom „dubinskih kontrola“ na putevima u našoj zemlji, kažu za Tanjug u Upravi carina.

Verovatno nismo prvi koji su u glavi imali jednu zamisao kako sve to izgleda, a here u stvari - sasvim je drugačije! Dušan, koji ovde radi već dugo, kaže da posla ima uvek, ali i da su ljudi često skeptični. Najviše prodaju donji veš i čarape, tvrdi on.

VREME DO ZAVRŠETKA AUKCIJE – Ukupno vreme do isteka aukcije, odnosno do trenutka kada će trenutna cena dostići rezervisanu (minimalnu) cene, te kada će aukcija biti prekinuta.

Oglas o javnoj prodaji sadrži: uslove javne prodaje, podatke o vrsti i stanju carinske robe, početnu cenu carinske robe, dan, čas i mesto održavanja javne prodaje, visinu i način polaganja kaucije za učestvovanje u javnoj prodaji, kao here i dan, čas i mesto na kome se može razgledati carinska roba koja se izlaže prodaji.

„Kad se izvrši zaplena, stranka dobije potvrdu o oduzetim predmetima i roba se privremeno smešta u get more info skladišni prostor Carinarnice Beograd na Bežanijskoj kosi, u magacin otvorenog i zatvorenog dela gde je pod nadzorom”.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “An Unbiased View of E-aukcija”

Leave a Reply

Gravatar